Ólom eltávolítására is alkalmas víztisztító termékcsalád a magyarországi csapvizekre. - Doulton® prémium víztisztítók szaktanácsadással!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Doulton® prémium minőségű, ólom eltávolítására is alkalmas minősített víztisztító termékcsalád
Egészséges ivóvíz - kényelmesen, környezetkímélő módon
Magyarországon olyan szűrőmegoldást érdemes választani, ami a víz ásványi anyag összetételének megtartása mellett távolítja el az egészségre káros és a víz élvezeti értékét rontó anyagokat.

Több, vízkezeléssel foglalkozó cég termék kínálatát és termékjellemzőit vizsgáltuk meg. Szakmailag a Doulton® termékvonal győzött meg minket leginkább: integrált kerámia szűrőbetétei egyedülálló szűrési hatékonyságot  biztosítanak ebben a kategóriában.

Miért a Doulton®?

A termékvonal megoldásai minden olyan igénynek megfelelnek, amit 30 év szakmai tapasztalata alapján a csapvíz tisztítóktól elvárunk.

Az aktívszenes szűrőbetétek között egyedülálló a többrétegű kialakítás, és a kerámia külső felület. A kerámia külső résznek köszönhetően a felület tisztítható, így a szűrési hatékonyság az aktívszén teljes életciklusa alatt tökéletes.

a szűrőbetét külső kerámia rétege visszatartja a mikro-szennyeződéseket: baktériumok, ciszták, lebegő anyagok (pl. rozsda), nagyobb részecskék;
a kerámia-mátrix antibakteriális kialakítása megakadályozza a mikrobák szaporodását, az aktív szén védett a mikrobáktól.
az aktív szén -többek között- eltávolítja a klórt és a klórozás melléktermékeit (íz- és szagrontó anyagok, rákkeltő trihalo-metánok), ennek eredményeként  a víz káros anyagoktól mentes, kristálytiszta, kiváló ízű lesz;
amennyiben szükséges, az előszűrő(k) és/vagy a 4. fázis speciális szűrőanyag lehet, az egyéb egészség-károsító szennyeződések (ciszták, kórokozók, ólom, nitrát stb) eltávolítására.

Laboratóriumunkban az Ultracarb® szűrőt alkalmazzuk, és valós használati körülmények mellett vizsgáljuk folyamatosan.
Ez a szűrőbetét szerepel a flinti ólomkatasztrófa kapcsán ajánlott minősített berendezések listáján is: NSF ANSI 42, 43 , ezért esett erre a választásunk.
A csapvizünkben lévő magas ólom, az íz és szagrontó valamint a rákkeltő vegyületek eltávolítása a cél.

A kémiai vizsgálati és az érzékszervi eredmények kiválóak.

A szóba jöhető egyéb vízszűrőkhöz képest a Doulton® termékek választásánál előnyt jelentettek az alábbiak:
  • a csapvíz az ásványianyag tartalmát a szűrést követően teljes mértékben megőrzi;
  • a szűrő és szűrőbetét gyártási folyamatát a legszigorúbb minőségbiztosítási tanúsítványok is garantálják, a termékek Angliában készülnek.
  • a mechanikai szennyeződések (pl. rozsda) a kerámia felületről  könnyen eltávolíthatók, így a szűrőkapacitás nem romlik az idő előrehaladtával;
  • a külső kerámia rétegen való áthaladás egyedülálló szűrést biztosít;
  • a baktériumok szűrése még az aktívszénnel való találkozás előtt megtörténik;
  • az ár-érték arány egyedülállóan kedvező az integrált kialakítás miatt.

Made in Britain...

A Fairey Ceramics Ltd. 1826 óta fejleszti és gyártja saját szabadalmai alapján a legkorszerűbb technológiák felhasználásával vízkezelési megoldásait. Több mint 140 országban van jelen, évente milliós szűrőbetét eladással.

A szűrőházak és betétek valamint a csatlakozó elemek is élelmiszeriparban használható anyagokból készülnek, a legszigorúbb szakmai és minőségbiztosítási elvárásoknak is megfelelnek. Minden szűrőbetét egyéni azonosítóval rendelkezik, így eredetiségük ellenőrizhető.
Az integrált kerámia szűrőbetétek több szűrési funkciót valósítanak meg egy szűrőtesten belül, ezáltal költséghatékonyak.

A Doulton® termékvonalat vízkezelési szakértői tanácsadással, laboratóriumi háttértámogatással és a viszonteladói státusz minden előnyével tudjuk nyújtani:  a gyártó által biztosított garanciával és termékkövetéssel, csere szűrőbetét ellátással, kedvező áron.

    

 
megvásárolható:

Népszerű szűrőházak


Műanyag szűrőház csapra szerelhető váltószeleppel
UltraCarb® szűrőbetéttel
bruttó 33500 Ft.
csere szűrőbetét ára: 12000 Ft (6 hónap kapacitás)


Rozsdamentes acél szűrőház csapra szerelhető váltószeleppel
UltraCarb® szűrőbetéttel
ára: bruttó 65000 Ft.
csere szűrőbetét ára: 12000 Ft (6 hónap kapacitás)EcoFast konyhapult alá szerelhető környezet kímélő szűrőház
UltraCarb® szűrőbetéttel együtt.
Ára: bruttó 31500 Ft.
csere szűrőbetét ára: bruttó 12000 Ft (6 hónap kapacitás)


Doulton® kiegészítő csap kapacitásjelző LED-el
Ára: bruttó 10000 FtDIY-kit
visszacsapó szelepes elzárható csatlakozó a hideg vizes vezetékhez,
Push-fit csatlakozók, élelmiszeripari minőségű műanyag csatlakozócső
Ára: bruttó 6800 Ft
kérdéslista vízszűrő ajánláshoz
Vízkutató Vízkémia Kft.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz