AzariKatalin - A legjobb víztisztítók laboratóriumi szaktanácsadással.

eredmény 5 munkanapon belül
kapcsolat
Doulton hírek
blog a vízlaborból
legjobb megoldás
Tartalomhoz ugrás

AzariKatalin

1990-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem vegyészmérnöki karán.

Közel 30 éve dolgozom a vízanalitika és vízkezelés technológia szakterületen. Tisztában vagyok a hazai vezetékes víz minőségi mutatóival, a felhasználóhelyen mérhető vízminőségi problémákkal.

Nem csupán a problémákkal, de a megoldási lehetőségekkel is.
Ismerem a háztartási víztisztításban alkalmazható technológiákat, azok korlátait és alkalmazhatósági feltételeit.
Vízkezeléssel foglalkozó cég tervező mérnökeként vízmű és háztartási vízkezelés technológiákkal nem csupán elméleti, de gyakorlati oldalról is megismerkedtem (technológia- és működésellenőrzés tervezés).

Fontosnak tartom, hogy a csapvíz fogyasztók tisztában legyenek azzal, hogy a víz minősége a felhasználóhelyen jelentősen javítható, de csakis a megfelelő megoldásokkal.

Saját csapvizünk tisztítására kerestünk megoldást, amikor rátaláltunk a Doulton kerámiaszűrőkre. A specifikációk, termékleírások meggyőzőek voltak; a közel 2 éves működtetés tapasztalatai és a laboratóriumi mérési eredmények még inkább.

Örömmel vállaltam el a márka magyarországi megismertetését, hiszen tudom, hogy ez a hiánypótló termékcsalád egyedülálló minőséget képvisel, nagyon kedvező áron.
Jó érzés, hogy az érintett vízfogyasztóknak azonnali, megbízható és reális alternatívát tudunk mutatni a csomagolt vizek mellett.Vissza a tartalomhoz