Azari Katalin - Vízvizsgálat I Tanácsadás I Megoldás

laboratórium
VÍZTISZTÍTÓK
Tartalomhoz ugrás

1990-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem vegyészmérnöki karán.

Közel 30 éve dolgozom a vízanalitika és vízkezelés technológia szakterületen. Tisztában vagyok a hazai vezetékes víz minőségi mutatóival, a felhasználóhelyen mérhető vízminőségi problémákkal.

Nem csupán a problémákkal, de a megoldási lehetőségekkel is.
Ismerem a háztartási víztisztításban alkalmazható technológiákat, azok korlátait és alkalmazhatósági feltételeit.
Vízkezeléssel foglalkozó cég tervező mérnökeként vízmű és háztartási vízkezelés technológiákkal nem csupán elméleti, de gyakorlati oldalról is megismerkedtem (technológia- és működés ellenőrzés tervezés).

Fontosnak tartom, hogy a csapvíz fogyasztók tisztában legyenek azzal, hogy a víz minőségét a felhasználóhelyen (POU víztisztítás) érdemes javítani, de csakis a megfelelő megoldásokkal!

Saját csapvizünk tisztítására kerestünk megoldást, amikor rátaláltunk a Doulton víztisztítókra. A többfunkciós integrált kerámiaszűrők  specifikációi, termékleírásai ígéretesek voltak; a közel 2 éves működtetés tapasztalatai és laboratóriumi mérési eredményeink pedig meggyőzők.

Örömmel vállaltam el a márka magyarországi megismertetését, hiszen tudom, hogy ez a hiánypótló termékcsalád egyedülálló minőséget képvisel.
A Doulton Ultracarb víztisztító által biztosított frissen szűrt ivóvíz az egészségünkre, és a környezetre is kiemelkedően előnyös hatással van.
Egy ivóvíz tisztító háztartásonként minimum 500 flakonnal kevesebb felhasználást eredményez évente. A Doulton csere szűrőbetétje sem tartalmaz műanyagot, így egyedülállóan környezetkímélő alternatíva a víztisztítók között is.

Fontosnak tartom, hogy a Doulton víztisztító bárki számára elérhető (megfizethető) legyen. Bízom abban, hogy  minősége,  kedvező ára és az elégedett felhasználók ajánlása elég lesz ahhoz, hogy "híre menjen".

Jó érzés, hogy az érintett vízfogyasztóknak azonnali, megbízható és reális alternatívát tudok mutatni a csomagolt vizek mellett.

Azari Katalin

Válogatás szakértői média megjelenésekből:
további információk
vízvizsgálat
Szakmai tartalom:
 Azari Katalin
vegyészmérnök, ivóvíz-tanácsadó
Vízkutató Vízkémia Akkreditált VizsgálólaboratóriumTanúsítványok, vizsgálati eredmények, forgalmazási engedély [pdf letölthető formában]
Vissza a tartalomhoz