AzariKatalin - Ivóvíz tisztító tanácsadás akkreditált laboratóriumban

eredmény 5 munkanapon belül
kapcsolat
Doulton hírek
blog a vízlaborból
legjobb megoldás
1-2148937 (munkanap 8-15-ig)
Tartalomhoz ugrás
1990-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem vegyészmérnöki karán.

Közel 30 éve dolgozom a vízanalitika és vízkezelés technológia szakterületen. Tisztában vagyok a hazai vezetékes víz minőségi mutatóival, a felhasználóhelyen mérhető vízminőségi problémákkal.

Nem csupán a problémákkal, de a megoldási lehetőségekkel is.
Ismerem a háztartási víztisztításban alkalmazható technológiákat, azok korlátait és alkalmazhatósági feltételeit.
Vízkezeléssel foglalkozó cég tervező mérnökeként vízmű és háztartási vízkezelés technológiákkal nem csupán elméleti, de gyakorlati oldalról is megismerkedtem (technológia- és működés ellenőrzés tervezés).

Fontosnak tartom, hogy a csapvíz fogyasztók tisztában legyenek azzal, hogy a víz minősége a felhasználóhelyen jelentősen javítható, de csakis a megfelelő megoldásokkal.

Saját csapvizünk tisztítására kerestünk megoldást, amikor rátaláltunk a Doulton víztisztítókra. A többfunkciós integrált kerámiaszűrők  specifikációi, termékleírásai igéretesek voltak; a közel 2 éves működtetés tapasztalatai és a laboratóriumi mérési eredmények pedig meggyőzők.

Örömmel vállaltam el a márka magyarországi megismertetését, hiszen tudom, hogy ez a hiánypótló termékcsalád egyedülálló minőséget képvisel, nagyon kedvező áron.
Jó érzés, hogy az érintett vízfogyasztóknak azonnali, megbízható és reális alternatívát tudunk mutatni a csomagolt vizek mellett.

Egy ivóvíz tisztító háztartásonként minimum 500 flakonnal kevesebb felhasználást eredményez évente. A Doulton csere szűrőbetétje  sem tartalmaz műanyagot, így kiemelkedően környezetkímélő alternatíva a víztisztítók között is.

Azari Katalin
Beszélgetés a csapvíz minőségéről, elsősorban az ólomszennyezéséről...
-az ATV START műsorában-
további információk
vízvizsgálat
Vissza a tartalomhoz