Bevizsgált, ólom eltávolítására is alkalmas víztisztító kisberendezés. - Vízvizsgálat I Tanácsadás I Megoldás

laboratórium
VÍZTISZTÍTÓK
Tartalomhoz ugrás
Milyen víztisztítót érdemes választani?

Milyen víztisztítót érdemes választani?

Külsőleg hasonlók a magyar piacon kínált termékek, de a lényeg tekintetében a szórás óriási!
Vízvizsgálatokkal foglalkozó laboratóriumként tapasztaljuk, milyen mértékű ebben a témakörben a bizonytalanság.

Magyarországon a csapvizek többsége kiváló ásványianyag összetételű, ezért olyan megoldást érdemes választani, ami a víz sótartalmának megőrzése mellett távolítja el a csapvízben lévő egészségre káros és a víz élvezeti értékét rontó anyagokat.
A reálisan jelenlévő egészségkárosító szennyezők közül az ólom eltávolítása a prioritás.

A magyar csapvizek biztonságos felhasználóhelyi vízminőség javítására az aktívszenes szűrők közül az NSF/ANSI 53 ólomra  minősítésű szűrőbetétek alkalmasak.

Több, vízkezeléssel foglalkozó cég termék kínálatát és termékjellemzőit vizsgáltuk meg.
Szakmailag a Doulton® termékvonal győzött meg minket leginkább, mert megoldásai lehetővé teszik a csapvízhez és fogyasztói szokásokhoz igazított választást, minden olyan szempontnak megfelelnek, amit közel 30 év  a szakmai tapasztalata alapján ezektől elvárunk.
Az integrált kerámiabetét kialakításának köszönhetően kiváló vízminőséget szolgáltat, helykímélő és kiemelkedően költséghatékony.Akkreditált vizsgálólaboratóriumként csak olyan vízkezelési módszert ajánlunk, ami szakmailag indokolható, biztonságosan üzemben tartható és (laboratóriumi vizsgálataink alapján is) megbízható.

Alapelvünk, hogy a csapvíz kémiai kezelése minimális, de elégséges legyen. Törekszünk arra, hogy a víz ásványi anyag tartalma lehetőség szerint ne változzon.
Fontosnak tartjuk azt is, hogy a szűrőmegoldás beszerzési ára és üzemeltetési költsége is optimális ár-érték arányú legyen.

Ahhoz, hogy a kezelt víz egészséges, jó ízű legyen, a nyers víz ismerete a kiindulási alap.
Több évtizedet átfogó vizsgálati adatbázisunk van, így valószínű nem lesz szükség vízvizsgálatra, de amennyiben igen, arra javaslatot teszünk és kérésre elvégezzük.Azari Katalin
vegyészmérnök (BME -1990)

Vízkutató Vízkémia Kft. Akkreditált Laboratórium
1026. Budapest, Szilágyi E. fasor 43/B.
1-2124157, 1-2148937, 30-2314755

további információk
vízvizsgálat
Szakmai tartalom:
 Azari Katalin
vegyészmérnök, ivóvíz-tanácsadó
Vízkutató Vízkémia Akkreditált VizsgálólaboratóriumTanúsítványok, vizsgálati eredmények, forgalmazási engedély [pdf letölthető formában]
Vissza a tartalomhoz