Doulton®, a víztisztító 1826 óta! Kristálytiszta, prémium minőségű víz, kedvező áron. - Integrált szűrőbetétes víztisztító laboratóriumi szaktanácsadással!

megoldás
legjobb víztisztító
Tartalomhoz ugrás
Segédletek
Fényképek a termékekről - belső használatra

Különálló csappal szerelhető modell:
beszerelési útmutató (video) a képre kattintvaDIY-kit: visszacsapó szelepes push-fit csatlakozók a hidegvizes vezetékre való egyszerű bekötéshez

EcoFast  szűrőház és kiegészítő tartozékaiKonyhapultra helyezhető szűrőházak- képre kattintva beszerelési útmutató video
HCP

HCSKonyhapultra helyezhető szűrőházak - valós bekötések, méretarány látható
HCP


HCS (nagyítható kép)A csapra szerelhető (countertop) szűrőház csatlakozó elemei


a szűrő csatlakozó váltószelepecsapok perkolátor része, aminek helyére a váltószelepes csatlakozót kell rakni
Az ultracarb rövid nyakú szűrőbetét és méretei
   


Szűrőbetét

Ezen a képen látható a szűrőbetét felépítése.
  1. A fehér a külső kerámia réteg, ami ezüsttel impregnált, így védett a baktériumok elszaporodása ellen. A kerámia pórusmérete 0,5-1 mikron, visszatartja az ennél nagyobb részecskéket (mechanikai szennyezők, baktériumok, ciszták).

  2. A kerámián való szűrést követően a víz a karbonblokkon keresztül jut ki a vízszűrő csapján.
    Ez  préselt aktív szenet és szűrőbetét típustól függően speciális, Doulton szabadalmaztatott szűrőanyagot tartalmaz, ami Ultracarb betét esetén nehézfémek (pl. ólom, nikkel, réz) visszatartására alkalmas.Cserebetétek előtte - utána fotók

Ezek a képek csak a vízben lévő, szemmel látható szennyeződést mutatják.
A kerámia külső rétegen belüli, az aktív karbonblokkon megkötött szennyezők (rákkeltők, ólom, réz, nikkel stb) szemmel nem láthatók.
Amennyiben a szűrőn a víz kifolyási sebessége érezhetően lecsökken, a kerámia külső réteg csapvízzel, szivacs segítségével lemosható. Ezzel az ezüsttel impregnált kerámia réteggel biztosítható az aktívszén tökéletes szűrőkapacitásának megőrzése a teljes életciklus alatt.

Budapest, XI. kerület, Sasad vízszűrő betét - 6 hónapos cserekor.


Gönc, 3 hónapos felület tisztítását követő állapot

A szűrőbetét típusának kiválasztásához szakmai segítséget nyújtunk - igazodva az Ön elvárásaihoz és a csapvíz összetételéhez, szennyezőihez.


egyéni ajánlat kérése
legjobb víztisztító
Vissza a tartalomhoz